Webshop

 

Ben je op zoek naar materialen en producten voor een survivalrun, obstaclerun, klimbos of (ninja) gym?

Check onze webshops. Daar vind je:

  • Producten voor het beoefenen van de sporten survivalrun en OCR. Zoals sterke en geschikte sportschoenen en running tights.
  • Materialen voor het bouwen van een hindernisbaan, een klimbos of voor het inrichten van een sportlocatie. Zoals touw, klimnetten, koppelstukken en aanverwante klimproducten.
  • In de outlet staan diverse producten van restpartijen.

 

Survival Outdoor Shop

Onze webshop voor Nederland en Belgie. Specialist op het gebied van klimattributen zoals klimnetten, klimtouwen en monkeybars. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 1 á 2 dagen geleverd.

 

Obstacle Shop

Our international online shop. Obstacle Shop supplies quality products for your obstacle course, high rope adventures or gym. This includes products that improve climbing skills, strength and overall fitness. And materials for building obstacles. For private and professional use.

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: Greetje Scholte 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen