FAMILIEDAG

Wilt u eens iets anders tijdens uw familiedag? Een activiteit waar de hele familie aan mee kan doen en voor elke leeftijd leuk is?

Dan bent u bij ons aan de juiste adres!

Wij hebben diverse spellen en programma’s waarbij iedereen mee kan doen en gezelligheid voorop staat. In overleg met u zoeken wij een activiteit dat bij uw familie past.

Activiteiten die zeer geschikt zijn:

De Mol: Een spel vol activiteiten en geschikt te maken voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld spellen waar de jongeren fysiek bezig moeten zijn en de ouderen ondertussen een puzzel op moeten lossen.

Robinson: In de basis is dit een spel wat fysiek meer uitdaging vraagt dan De Mol. Echter kunnen wij hier spellen en elementen in verwerken die minder fysiek zijn. Waardoor iedereen mee kan doen.

Combi Activiteit:  Wij kunnen in overleg ook meerdere activiteiten combineren. Zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Denkt u eens aan GPS tocht met als afsluiting boogschieten. Of lasergame afgewisseld met de hindernisbaan.

Ook op uw locatie: Heeft u de familiedag bij u thuis? Geen probleem, wij komen graag naar u toe. Op locatie kunnen we boogschieten, lasergamen of leuke samenwerkingsspellen organiseren.

Afsluiten met een hapje, drankje of een bbq? Ook dit is in samenwerking met de horeca naast ons te regelen.

Outdoor Bakkeveen

Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten van teambuilding, schoolkampen tot familiedag. Voor iedereen wat wils.


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen