Kinderfeestjes

Tijdens een kinderfeestje bij Outdoor Bakkeveen is er van alles mogelijk; hindernisbaan, boogschieten, lasergame, archery tag of zelfs een 'wie is de mol?' feestje! Bij kinderfeestjes is afwisseling en de funfactor zeer belangrijk, iedereen moet het naar zijn of haar zin hebben.

De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd en wensen van de groep. Populaire activiteiten onder de jeugd zijn Lasergamen #Fortnite , boogeschieten en de hindernisbaan, heerlijk klimmen en klauteren in de klimnetten en onze touwbanen. Ook is het mogelijk om samen het spannende 'wie is de mol?' spel te spelen.

Ook komen wij op wens bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 7 jaar.
  • Kosten: Tot 10 personen 1,5 uur: 125,- Elk extra kind 12,50.
  • Horeca: Een kinderfeestje is inclusief limonade en een zakje chips. Afsluiten met friet, broodje knakworst of andere wensen? In overleg is alles mogelijk.
  • Categorie: Fun, actief, gezellig
  • Doelgroep: Kinderfeestjes
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur
  • Overige informatie: Een 'wie is de mol?' feestje duurt twee uur en is t/m 10 kinderen 150,- (elk extra kind is 15,-). Ook dit feestje is inclusief drinken en chips.
  • Aanbiedingen: Zie hieronder onze aanbiedingen in samenwerking met de Dwaler (doolhofpark) en in de zomermaanden met zwembad Dundelle

Aanbiedingen

DOOLHOF

1 uur lasergamen in het doolhofpark. Inclusief friet en onbeperkt ranja en voor en na het lasergame spelen in het doolhofpark.

Tot 10 kinderen € 125,- (extra pers. € 12,50 p.p.)

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

OUTDOOR / ZWEMFEESTJE

Een middag vullend programma met 1 uur outdoor activiteit naar keuze, entree zwembad, friet, kroket / frikandel / kaassouflé

Tot 10 kinderen € 150,- (extra pers. €15,-)

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: Greetje Scholte 06-49893506

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen