ARCHERY TAG

Archery Tag wordt ook wel Shoot Out genoemd. Het is een vorm van boogschieten waarbij er niet op een blazoen wordt geschoten, maar op elkaar! Het is een mix tussen paintball en boogschieten, maar dan met pijlen met speciale foam-tops. Archery Tag kan gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. En om het gezicht te beschermen zijn er hoge kwaliteit paintball maskers.

Archery Tag kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld. Over het speelveld worden verschillende objecten opgesteld en op enkele meters van de middenlijn worden de targets neergezet. Een wedstrijdje Archery Tag wordt gewonnen door het team die de meeste punten schiet. Punten krijg je door het raken van je tegenstander of door alle spots uit de target te schieten. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden.

Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit!

 

  • Geschikt voor: Jeugd (vanaf 8+) en volwassenen.
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen, minder in overleg.
  • Kosten: 1 uur: tot 10 personen 110,- ieder extra deelnemer 11,- p.p. / 1,5 uur: tot 10 personen 150,- ieder extra deelnemer 15,- p.p. / Combi TIP
  • Locatie: Onze locatie en ook op uw locatie (met locatietoeslag).
  • Horeca: Bij te reserveren; hapjes plateau en drankje 5,- p.p.
  • Categorie: Actief, gezellig, fun, teambuilding,
  • Doelgroep: Vriendengroepen, vrijgezellenfeest, scholen, clubs, bedrijven, familie-uitjes, kinderfeestjes
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
  • Overige informatie: Een dynamische en spannende activiteit! Voor groepen die van actieve spellen houden. Ook prima te combineren met de obstakelbaan of Discgolf.

 

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: Greetje Scholte 06-49893506

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen