Teambuilding

Teambuilding kan op allerlei wijzen worden gegeven. In veel gevallen is een outdoor teamtraining het ideale middel om de samenwerking binnen een team te versterken. Wij hebben diverse programma’s om het teamgevoel te versterken, of om de sterke punten en verbeterpunten van een team in beeld te krijgen.

Ook werken wij samen met verschillende trainingsbureaus. Samen met een trainer kunnen wij een volledige dag aanbieden. Dit kan op onze locatie, bij conferentie centrum Nieuw Allardsoog of op uw eigen locatie.

 

Teamchallenge

In deze training gaan de deelnemers actief aan de slag met fysieke en mentale uitdagingen, die ze als team moeten overwinnen. Na een ‘teamchallenge’, wordt met het team besproken hoe de opdracht en samenwerking is verlopen.

Gericht op de drijfveren van de medewerkers en het gewenste resultaat kunt u kiezen voor activiteiten waarbij uiteindelijk de samenwerking in de praktijk verbetert. Deze workshop of training kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een teamdag of bedrijfsuitje. Wij maken een programma op maat, neem hiervoor contact met ons op.

 

Dreamteam

Een door ons zelf ontwikkeld teamspel waarin de drijfveren van iedereen naar boven worden gehaald. Ben jij een doener of een denker, kan je goed samenwerken of werk je liever alleen.

Het doel is om door middel van spellen en teamwissels dat iedereen aan het eind van de dag of middag in het juiste team zit. De teams zijn: samenwerking, strategisch, doeners en de denkers. Doordat de teams om beurten een keuze mogen maken uit een activiteit, bepaal je zelf hoe de dag verloopt.

Communicatie, samenwerking en zelfreflectie is hierbij nodig. Duur 3,5 uur. Het minimum aantal deelnemers is 12 personen.

 

Militaire training

Als special kunnen wij een training aanbieden met daarin militaire skills en drills verwerkt. Dit kan een zeer positief effect hebben op (sport)teams die op hoog niveau willen presteren. De deelnemers worden uit hun comfort zone gehaald en geconfronteerd met ‘uitdagende omstandigheden’. De inspanning en het afzien dragen bij aan het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Door vermoeidheid, tijdsdruk en teleurstellingen komen karaktertrekken naar voren. De deelnemers leren zichzelf en hun teamleden goed kennen. Wie offert zich op voor het teambelang, wie loopt de kantjes eraf en wie is de natuurlijke leider van de groep?

Belangrijke aspecten tijdens deze militaire training zijn ‘discipline’, ‘doorzettingsvermogen’, de ‘opdracht juist uitvoeren’ en ‘niet goed is overnieuw’!

 

Wij werken samen met diverse trainingsbureau's, o.a. Blekkink verandermanagement en ColourfulWe .

  • Geschikt voor: Volwassenen en groepen (vanaf 15 jaar).
  • Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
  • Kosten: Prijs afhankelijk van programma en groepsgrootte.
  • Tijdsduur: vanaf 1,5 uur.
  • Locatie: Onze locatie, Nieuw Allardsoog en ook op uw locatie.
  • Horeca: In overleg is alles naar uw wens te regelen.
  • Categorie: Actief, teambuilding
  • Doelgroep: Bedrijven, sportclubs
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
  • Overige informatie: De inhoud van de teambuilding is op maat te maken en op sportief niveau te differentiëren. Uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen!

Outdoor Bakkeveen

Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten van teambuilding, schoolkampen tot familiedag. Voor iedereen wat wils.


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen