Maak kennis met ons bedrijf

Greetje is samen met haar man de trotse eigenaar van Outdoor Bakkeveen.

Het bedenken en begeleiden van groepsactiviteiten is Greetje op het lijf geschreven. Met haar creativiteit ontwikkelt ze eigen spellen, die ze graag de groepen laat ervaren. Samen met haar team zorgt ze dat de klant tevreden naar huis gaat.

 

Ons bedrijf

Ons bedrijf is opgericht in 2013. Wij zijn gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. We hebben een eigen outdoorlocatie en een survivalbos met hindernissen.

Bakkeveen heeft veel toeristische voorzieningen en recreatiebedrijven. Wij werken samen met de kampeerboerderijen, de horecabedrijven en de sportclubs.

Wekelijks verzorgen wij groepsactiviteiten en sportlessen. En wist u dat wij al sinds 2013 een webshop hebben?

Wij stimuleren een actieve levensstijl met sport en bewegen, bij voorkeur in een 'outdoor' omgeving.

Groepsactiviteiten

Wij verzorgen groepsactiviteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, vriendengroepen en families. De activiteiten varieren van Robinson en De Mol, tot lasergamen en de hindernisbaan.

Sport

Bij de sportclub van Outdoor Bakkeveen kan je sporten en bewegen op jouw niveau. Wij organiseren wekelijks lessen in survivalrun, bootcamp, outdoor fitness en powerwalk. Voor jong en oud.

Al onze trainers hebben ervaring en een achtergrond in sport. Ze zijn deskundig in het begeleiden van groepen en zijn in bezit van EHBO.

Webshops

In onze online verkopen wij producten voor survivalrun, obstaclerun, OCR en Gyms.

Dit zijn materialen voor het bouwen van een hindernisbaan en voor het inrichten van een sportlocatie. Maar ook sportkleding zoals schoenen en running tights. In de outlet staan diverse restpartijen.

Hindernisbouw

De bouw van hindernisbanen is een vak apart en hiervoor hebben wij een ander bedrijf opgericht. JOSC Hindernisbouw bv. Zij richten zich specifiek op de bouw van hindernisbanen en survivalrunbanen.

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen