Indoor activiteiten

Ondanks dat wij Outdoor Bakkeveen heten zit het weer niet áltijd mee. Daarom hebben wij ook een aantal indoor activiteiten ontwikkeld zodat uw uitje altijd een succes wordt!

Zo spelen we verschillende teamspellen, is het afhankelijk van de locatie mogelijk om binnen boog te schieten en kunnen we 'ik hou van Bakkeveen' waarin we met allemaal mini games met elkaar de strijd aan gaan.

Escape Koffer

Ook is het sinds kort mogelijk om het tegen elkaar op te nemen met onze escape koffer! Wanneer je met je team de koffer open maakt is het GAME ON en moet je zorgen dat je de bom zo snel mogelijk onschadelijk heb gemaakt!

De bom is met 4 tot 6 personen onschadelijk te maken en kan gespeeld worden in 8 verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een uitdaging is! Je kunt het zelfs tegen je teamgenoten opnemen door met twee koffers tegelijk te spelen!

  • Geschikt voor: Voor iedereen vanaf 7 jaar, voor elke leeftijd een ander spel.
  • Aantal personen: 2 tot 6 personen per koffer. Het is mogelijk om met twee koffers tegelijk te spelen. Is uw groep groter? Dan is het mogelijk om de escape koffer te combineren met bijvoorbeeld teamspellen.
  • Kosten: t/m 10 personen 125,-, duur 1,5 uur, iedere extra deelnemer is 12,50
  • Horeca: Bij te reserveren; hapje en een drankje voor 5,- p.p.
  • Categorie: gezellig, fun, puzzelen
  • Doelgroep: Vriendengroepen, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, clubs, familie-uitjes, bedrijven
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
  • Overige informatie: Wanneer u de escape koffer combineert met een andere activiteit, bijvoorbeeld omdat u met een grotere groep bent, duurt de activiteit 2,5 -3 uur en worden de kosten 22,50 p.p.

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: Greetje Scholte 06-49893506

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen