Indoor activiteiten

In Bakkeveen is het bijna altijd mooi weer. Maar voor die momenten dat het weer iets slechter is, hebben wij indoor activiteiten. Daarmee wordt uw uitje altijd een succes!

Voor indoor hebben we we verschillende teamspellen. Bijvoorbeeld 'ik hou van Bakkeveen' waarin we met allemaal mini games met elkaar de strijd aan gaan. Afhankelijk van de locatie is het ook mogelijk om binnen te boogschieten.

 

Escape Koffer

Sinds kort is het mogelijk om het tegen elkaar op te nemen met onze escape koffer! Wanneer je met je team de koffer open maakt is het GAME ON. Samen moet je ervoor zorgen dat de bom zo snel mogelijk onschadelijk wordt gemaakt!

De Escape koffer is te spelen met 4 tot 6 personen en kan gespeeld worden in 8 verschillende niveaus. Daardoor is er voor iedereen een uitdaging, van jong tot oud! Je kunt het zelfs tegen je teamgenoten opnemen door met twee koffers tegelijk te spelen!

 

  • Geschikt voor: Voor iedereen vanaf 7 jaar.
  • Categorie: gezellig, fun, puzzelen
  • Doelgroep: Vriendengroepen, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, clubs, familie-uitjes, bedrijven
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
  • Overige informatie: Bellen voor meer informatie.

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen