TEAMBUILDING

Voor het werken aan de sterke of zwakke punten van het team, verstevigen van het teamgevoel of als ontspannen teamuitje hebben wij diverse teambuilding programma’s ontwikkeld. Ook werken wij samen met verschillende trainingsbureaus. Samen met een trainer kunnen wij een volledige dag aanbieden. Dit kan op onze locatie, bij conferentie centrum Nieuw Allardsoog of op uw eigen locatie.

Teamchallenge

Teambuilding kan op allerlei wijzen worden gegeven. In veel gevallen is een outdoor teamtraining het ideale middel om de samenwerking binnen een team te versterken. In deze training gaan de deelnemers actief aan de slag met fysieke en mentale uitdagingen, die ze als team moeten overwinnen. Na een ‘teamchallenge’, wordt met het team besproken hoe de samenwerking verloopt.

Gericht op de drijfveren van de medewerkers en het gewenste resultaat kunt u kiezen voor activiteiten waarbij uiteindelijk de samenwerking in de praktijk verbetert. Deze workshop of training kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een teamdag of bedrijfsuitje. Wij maken een programma op maat, neem hiervoor contact met ons op.

Militaire training

Als special kunnen wij een training aanbieden met daarin militaire skills en drills verwerkt. Dit kan een zeer positief effect hebben op (sport)teams die op hoog niveau willen presteren. De deelnemers worden uit hun comfort zone gehaald en geconfronteerd met ‘uitdagende omstandigheden’. De inspanning en het afzien dragen bij aan het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Door vermoeidheid, tijdsdruk en teleurstellingen komen karaktertrekken naar voren. De deelnemers leren zichzelf en hun teamleden goed kennen. Wie offert zich op voor het teambelang, wie loopt de kantjes eraf en wie is de natuurlijke leider van de groep?

Belangrijke aspecten tijdens deze militaire training zijn ‘discipline’, ‘doorzettingsvermogen’, de ‘opdracht juist uitvoeren’ en ‘niet goed is overnieuw’!

Dreamteam

Een door ons zelf ontwikkeld team spel waar de drijfveren per persoon naar boven worden gehaald. Minimum deelnemers 12 personen. Doel: zorg doormiddel van spellen en team wissels dat je aan het eind van de dag/middag in het juiste team zit. De teams zijn: samenwerking, strategisch, doeners en de denkers. Doordat de teams om de beurten keuze mogen maken uit een activiteiten lijst, bepaal je dus zelf hoe de dag /middag verloopt. Communicatie, samenwerking en zelf reflexie is hierbij nodig. Duur 3,5 uur.

  • Geschikt voor: Volwassenen en groepen (vanaf 15 jaar).
  • Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
  • Kosten: Prijs afhankelijk van programma en groepsgrootte.
  • Tijdsduur: vanaf 1,5 uur.
  • Locatie: Onze locatie, Nieuw Allardsoog en ook op uw locatie.
  • Horeca: In overleg is alles te naar uw wens te regelen.
  • Categorie: Actief, teambuilding
  • Doelgroep: Bedrijven, sportclubs
  • Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
  • Overige informatie: De inhoud van de teambuilding is op maat te maken en op sportief niveau te differentiëren. Uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen!

Trainingsbureau: in overleg. Wij werken met diverse bureaus samen o.a. Blekkink verandermanagement en ColourfulWe .

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: Greetje Scholte 06-49893506

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen