GPS TOCHTEN

Outdoor Bakkeveen heeft diverse GPS routes uitgezet in de omgeving van Bakkeveen en Wijnjewoude. Tijdens alle GPS tochten ervaart u al wandelend de schitterende natuur van Bakkeveen, het landgoed van de Slotplaats, de Bakkeveense duinen, de Duurswouderheide en de heide van Allardsoog. De start is mogelijk vanaf verschillende locaties, de uitkijktoren in Bakkeveen, theehuis de Slotplaats, de kampeerboerderijen, conferentiecentrum Nieuw Allardsoog en hotel-restaurant de Stripe.

Na uitleg van de instructeur over de kaart van de omgeving en de werking van de GPS gaat u op pad. Onderweg loopt u langs prachtige plekjes en krijgt u opdrachten in de vorm van puzzels en hersenkrakers. Voor grote groepen is er de mogelijkheid om op te delen in teams om daarmee de beleving te vergroten en de competitie te bevorderen.

Erg leuk is de interactieve GPS tocht, vraag ons naar de mogelijkheden.

Geschikt voor: Jeugd en volwassenen. Als er mindervaliden in de groep aanwezig zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen voor de meest geschikte route en mogelijkheden.
Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
Kosten: € 10,- p.p. / Combi TIP
Tijdsduur: ca. 2 uren, incl. uitleg en afsluiting.
Locatie: Meerdere start en eindpunten mogelijk. Ook vanaf uw locatie.
Horeca: Bij te reserveren; hapjes plateau en drankje € 5,- p.p.
Categorie: Actief, gezellig, teambuilding, natuur en cultuurhistorie.
Doelgroep: Bedrijven, familie-uitjes, clubs.
Inclusief: Kaart, GPS apparatuur en begeleiding van instructeur.
Overige informatie: Tijdens de interactieve GPS tocht staat u in direct contact met de instructeur, hiervoor heeft u een telefoon met WhatsApp en mobiele internetverbinding nodig.

Na uitleg van de instructeur over de kaart van de omgeving en de werking van de GPS gaat u op pad.