Een hele vette survivalclinic mogen verzorgen voor kaatsteam Puur Passie. Als onderdeel van hun trainingsweekend kwamen zes dames en zes heren samen met hun trainers bij ons langs. Onze nieuwe hindernisbaan met de verschillende niveaus kwam hierbij goed van pas. Ook de Bakkeveense Duinen en de uitkijktoren werden benut. Flinke balken hebben we ze mee laten sjouwen door het mulle zand en omhoog de toren in.

Peter Tolsma, hoofdtrainer van Puur Passie gaf aan dat deze groep conditioneel erg sterk was en ze flink afgeknepen mochten worden. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen :-). Er is een mix gemaakt van survivalrun, bootcamp en teambuildingsopdrachten. De inspanning en het afzien dient een doel, er worden dan fysiek en mentaal grenzen verlegt. De teamopdrachten dragen bij aan de cohesie in de groep en versterken het groepsgevoel.

Als laatste zijn er een aantal teamopdrachten gedaan op ons favoriete onderdeel, the Wall. De meesten zaten al behoorlijk aan hun tax. Doordat de samenwerking zeer goed verliep hebben we teamspirit en een overwinningsgevoel gecreëerd. En dat is wat we wilden bereiken. Aan het eind werden we enthousiast bedankt. Dan weet je dat het bij dit team topsporters goed gelukt is.

Voor meer informatie:
www.stichtingpuurpassie.nl