Obstacle run

Bij Outdoor Bakkeveen kun je trainingen volgen ter voorbereiding op een obstaclerun. Als er voldoende deelnemers zijn plannen we een clinic. Of misschien heb je al een groep en kunnen we meteen beginnen. Gezamenlijk trainen we naar een doel, deelname aan een obstaclerun. We gebruiken hiervoor de bosrijke omgeving van Bakkeveen en de hindernisbanen op onze beide terreinen.

Obstacleruns zijn erg populair. Dit komt omdat ze toegankelijk zijn voor iedereen met een redelijke conditie en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. De obstakels zijn over het algemeen minder zwaar dan bij survivalrun en er is minder techniek voor nodig. Er wordt veelal deelgenomen in groepen waarbij de focus ligt op elkaar helpen en de fun en beleving!

Ervaren of het iets voor je is? Bel of mail ons.

Inhoud van de les
Tijdens de les worden conditionele oefeningen zoals hardlopen afgewisseld met krachtoefeningen en het nemen van obstakels. Samenwerking en fun zijn belangrijke aspecten.

Effecten van de les

  • Verbeteren van conditie, kracht en uithoudingsvermogen
  • Versterken samenwerking en groepsgevoel
  • Versterken van het doorzettingsvermogen
  • Verleggen van grenzen
  • Buiten sporten geeft energie en verbetert je weerstand

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen