BOOTCAMP en OUTDOOR FITNESS

Elke week verzorgen wij groepslessen Outdoor Fitness in Bakkeveen.

Outdoor Fitness wordt ook wel Bootcamp genoemd. Het is een outdoor training waarbij iedereen op eigen niveau mee kan doen.

Iedere dinsdagavond en vrijdagochtend verzorgt een trainer van Outdoor Bakkeveen een les waarbij de bosrijke omgeving van Bakkeveen en de faciliteiten op het eigen terrein worden gebruikt.

Plezier en saamhorigheid staan voorop binnen deze lessen. Er is geen instructeur die op militaire wijze tijdens de training staat te schreeuwen. Integendeel, de trainer motiveert en zorgt er juist voor dat je die extra herhaling maakt of nog net dat stukje rent. Iedereen kan op eigen niveau aan de groepslessen meedoen.

Inhoud van de les
Tijdens de les worden conditionele oefeningen zoals hardlopen afgewisseld met fitnessoefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, van gewichten, jumpboxen, elastieken, wall balls en het terrein zelf.

Effecten van de les

  • Verbeteren van conditie, coördinatie en lenigheid
  • Toename van kracht en uithoudingsvermogen
  • Verminderen van het eigen gewicht en vetpercentage
  • Versterken van het doorzettingsvermogen
  • Verleggen van grenzen
  • Buiten sporten geeft energie en verbetert je weerstand


Ervaren of het iets voor je is? Bel, mail of boek in 2 stappen via ons online systeem van Eversports een GRATIS PROEFLES.

Proefles boeken

Als je lid wilt worden, kun je jezelf ook meteen AANMELDEN en online een strippenkaart kopen of een abonnement afsluiten. Een 10-strippen kaart kost € 57,-.

  • Dinsdag: 19:00 – 20:00
  • Vrijdag: 9:00 – 10:00

Outdoor Bakkeveen

Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten en sportlessen, voor iedereen wat wils. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Contact

E: info@outdoorbakkeveen.nl
T: 0516-743300

Locaties

Outdoorlocatie

Mjumsterwei 16 d,
9243 SK
Bakkeveen

Postadres

Leidyk 3,9243WH Bakkeveen

Survivalbos

Kleasterkamp, Bakkeveen