HINDERNISBOUW

Outdoor Bakkeveen biedt naast de verkoop van materialen zoals touw, klimnetten, RVS koppelstukken en klim attributen, ook de mogelijkheid om een hindernisbaan te laten bouwen. Onze professionals bouwen graag een complete obstakelbaan op uw locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Webshop

Bent u op zoek naar survivalmaterialen en producten voor survivalrun en obstaclerun? Alle producten die wij verkopen en verhuren zijn te vinden in onze webshop. In onze online shop staan tientallen producten voor survivalrun, obstaclerun, OCR en Gyms.

Dit zijn onder andere materialen voor het bouwen van een hindernisbaan of voor het inrichten van een sportlocatie. Zoals touw, klimnetten, koppelstukken en klimproducten. Daarnaast ook sportschoenen en running tights. In de outlet staan producten van restpartijen (sportschoenen en touwen).

Er is een online shop voor Nederland en België. En een meertalige shop voor Europa.

Online shop voor Nederland en België (Nederlands) www.survival-outdoor-shop.nl

 Online shop for Europe (in Dutch, English, German) www.obstacleshop.com

Op zoek naar obstakels voor een evenement?

Bent u op zoek naar hindernissen en kant en klare obstakels voor bijvoorbeeld een eenmalig evenement? Wij verhuren survivalmaterialen zoals klimnetten, klimtouwen, en complete obstakels zoals monkey bars, walls, etc. Voor obstaclerun, sportclub, survivalrun, scholen, outdoorbedrijven en ocr organisaties.

Check de verhuurpagina in onze webshop: VERHUUR

Hindernisbaan, survivalrun of obstaclerun?

Wij helpen graag om uw idee te realiseren. Neem hiervoor contact met ons op.

Outdoor Nijstad - Hindernisbaan 12x30 meter
Verhuur schuine wand
Obstakel boven water bij een obstaclerun
Boulderwand
Een bouwpakket die eenvoudig zelf te monteren is
De kano obstakelrace in Bakkeveen