TEAMBUILDING

Teambuilding kan op allerlei wijzen worden gegeven. In veel gevallen is een outdoor teamtraining het ideale middel om de samenwerking binnen een team te versterken. In deze training gaan de deelnemers actief aan de slag met fysieke en mentale uitdagingen, die ze als team moeten overwinnen. Na een ‘teamchallenge’, wordt met het team besproken hoe de samenwerking verloopt.

Gericht op de drijfveren van de medewerkers en het gewenste resultaat kunt u kiezen voor activiteiten waarbij uiteindelijk de samenwerking in de praktijk verbetert. Deze workshop of training kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een teamdag of bedrijfsuitje. Wij maken een programma op maat, neem hiervoor contact met ons op.

Militaire training: Als special kunnen wij een training aanbieden met daarin militaire skills en drills verwerkt. Dit kan een zeer positief effect hebben op (sport)teams die op hoog niveau willen presteren. De deelnemers worden uit hun comfort zone gehaald en geconfronteerd met ‘uitdagende omstandigheden’. De inspanning en het afzien dragen bij aan het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Door vermoeidheid, tijdsdruk en teleurstellingen komen karaktertrekken naar voren. De deelnemers leren zichzelf en hun teamleden goed kennen. Wie offert zich op voor het teambelang, wie loopt de kantjes eraf en wie is de natuurlijke leider van de groep?

Belangrijke aspecten tijdens deze militaire training zijn ‘discipline’, ‘doorzettingsvermogen’, de ‘opdracht juist uitvoeren’ en ‘niet goed is overnieuw’!

Geschikt voor: Volwassenen en groepen (vanaf 15 jaar).
Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
Kosten: Prijs afhankelijk van programma en groepsgrootte.
Tijdsduur: ca. 2 uur, incl. uitleg en afsluiting.
Locatie: Onze locatie, Nieuw Allardsoog en ook op uw locatie.
Horeca: Bij te reserveren; hapjes plateau en drankje € 5,- p.p.
Categorie: Actief, teambuilding
Doelgroep: Bedrijven, sportclubs
Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
Overige informatie: De inhoud van de teambuilding is op maat te maken en op sportief niveau te differentieren. Uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen!

Een outdoor teamtraining het ideale middel om de samenwerking binnen een team te versterken.