LASERGAMEN

Lasergamen met de allernieuwste apparatuur. Dat kan bij Outdoor Bakkeveen! Met hightech laserguns die zijn aan te passen naar verschillende speltypes; Fun en oneindig veel schieten of speel je liever strategie en tactiek met snipers en medics? Dat kan! En met een druk op de knop verander je jouw lasergun in een rocket launcher.

Elke deelnemer krijgt een hightech lasergun (tagger) en een hoofdband. In de lasergun en de band zitten sensoren die detecteren wat er gebeurd in het spel; hoe vaak heb je iemand geraakt, hoe vaak ben je zelf geraakt, … Op het einde van ieder spel kun je de scores aflezen en weet je welk team gewonnen heeft. Lasergamen 2.0 is een realistische spelervaring.

Lasergamen is geschikt voor jong en oud. Voor bedrijven is dit naast een gezellig uitje ook uitermate geschikt als teambuilding. Er wordt op een ontspannen manier gewerkt aan actief communiceren en samenwerken.

Geschikt voor: Jeugd (vanaf 10+) en volwassenen.
Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
Kosten: € 15,- p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur, incl. uitleg en afsluiting.
Locatie: Onze locatie en ook op uw locatie.
Horeca: Dit is niet standaard inbegrepen, maar kunnen wij wel voor u verzorgen.
Categorie: Actief, gezellig, fun, teambuilding
Doelgroep: Vriendengroepen, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, clubs, familie-uitjes, bedrijven
Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
Overige informatie: Onze mooie locatie in combinatie met de modernste apparatuur bezorgt u een onvergetelijk dagje uit! Geschikt voor zowel jonge als oude gasten. Lasergamen 2.0. Game on!

Lasergamen is leuk voor jong en oud.