EXPEDITIE ROBINSON

Bekend van het zeer populaire en spectaculaire TV-programma. Het Robinson spel van Outdoor Bakkeveen is voor iedereen goed te spelen. Of je nu jong of oud bent, sportief of niet, er is volop fun voor iedereen! Uitdagende opdrachten en vernuftige strategieën… Expeditie Robinson is het ultieme spel waarin fun, creativiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Werken aan teambuilding? Ook dan is dit het ideale spel!

Deze activiteit is inclusief een spelleider en afhankelijk van de groepsgrootte een extra begeleider. Vier teams strijden tegen elkaar tijdens verschillende activiteiten, waaronder een krachtproef, boogschieten, obstakelbaan, hersenkrakers, …. In de stemrondes worden geen deelnemers weg gestemd. Je stemt op diegene waarvan jij vindt dat die in aanmerking komt voor de finaleproef. Maar let op, je tegenstanders hebben hun eigen agenda!

Waan je een échte Expeditie Robinson-kandidaat en zorg ervoor dat je samen met jouw team, je vrienden te slim en te snel af bent. Of je collega’s natuurlijk, want dit programma is ook hartstikke geschikt als bedrijfsuitje!

Geschikt voor: Jeugd en volwassenen.
Aantal personen: Vanaf 12 pers. (minder in overleg).
Kosten: € 22,50 p.p.
Tijdsduur: 2,5 uur, incl. uitleg en afsluiting.
Locatie: Onze locatie.
Horeca: Bij te reserveren; hapjes plateau en drankje € 5,- p.p.
Categorie: Actief, gezellig, fun, teambuilding
Doelgroep: Familie-uitjes, vriendengroepen, scholen, clubs, bedrijven
Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
Overige informatie: Deze activiteit is ook geschikt voor mindervaliden.

Expeditie Robinson is het ultieme spel waarin fun, creativiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan.