DISC GOLF

Een verrassend leuk spel voor groepen. Disc golf zoals dat in stadsparken beoefend wordt lijkt op het traditionele golf, maar dan met een frisbee (disc) in plaats van een balletje. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen.

Outdoor Bakkeveen biedt een vorm van Discgolf aan waarbij teams het tegen elkaar opnemen en elk hun eigen basket hebben. Zie het als een soort handbal maar dan met een frisbee. Doordat er meerdere frisbees in het spel zijn, is iedereen continu bezig om de frisbee te vangen, van de grond te pakken en te scoren. Het spel is dynamisch, energiek en enthousiasme is niet te voorkomen!

Het spel begint met een uitleg van de spelregels en de werptechniek waarna iedereen een aantal oefenworpen kan doen. Grote groepen worden opgedeeld in meerdere teams die om beurten tegen elkaar strijden. Het competitiegevoel wordt daar ook zeker door bevordert. Winnaar is het team die het vaakst scoort en de minste strafpunten heeft. Discgolf is een aanrader voor groepen die van actieve spellen houden!

Geschikt voor: Jeugd (vanaf 8+) en volwassenen.
Aantal personen: Vanaf 10 pers. (minder in overleg).
Kosten: 1 uur: € 10,- p.p. / 1,5 uur: € 15,- p.p. / Combi TIP
Tijdsduur: Incl. uitleg en afsluiting.
Locatie: Onze locatie en ook op uw locatie.
Horeca: Bij te reserveren; hapjes plateau en drankje € 5,- p.p.
Categorie: Actief, gezellig, fun, teambuilding,
Doelgroep: Vriendengroepen, vrijgezellenfeest, scholen, clubs, bedrijven, familie-uitjes, kinderfeestjes
Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur.
Overige informatie: Disc Golf is dynamisch, energiek en enthousiasme is niet te voorkomen! Voor groepen die van actieve spellen houden. Ook prima te combineren met Archery Tag.

Disc Golf is dynamisch, energiek en enthousiasme is niet te voorkomen!